top
Partie de ski - Bucin


Bucinul se dovedeste a fi un excelent refugiu, prin posibilitatile de recreere pe care le ofera. Farmecul Bucin-ului, ce se lasa explorat prin numeroasele trasee montane spre cabanele din zona, sau posibilitatea practicarii sporturilor de iarna pe partiile de schi din apropiere, sunt doar cateva din oportunitatile oferite de Bucin, la munte. (langa Cabana Bogdan.

Partia de schi Bogdan 1, Praid
Partia de ski Bogdan 1 are un grad de dificultate scazut, lungimea de 600 m si altitudinea de plecare de 1.200 m. Partia este deservita de teleschi. Accesul se face pe un drum forestier, pe jos sau cu ratacul.

Partia de schi Bogdan 2, Praid
Partia de ski Bogdan 2 are un grad de dificultate scazut, lungimea de 400 m si altitudinea de plecare de 1.130 m. Partia este deservita de teleschi. Accesul se face pe un drum forestier, pe jos sau cu ratacul.

Accesul se poate realiza prin:
- auto proprii (parcare pazita)
- curse de transport persoane gratuite in timpul sezonului de iarna cu pornire de la Sovata, din fata terasei Lacului Ursu, sambata - duminica, plecarea la orele 09.00 si intoarcerea de la Bogdan la orele 17.00. Transportul bagajelor asigurat de la Km.15 la cabana (1,5 Km.)

 
top